tiistai 1. heinäkuuta 2014

Back then we’d sleep until the afternoon, then we’d just get up and go outside, open a window, let the breeze blow in, forget everything.

Ajattelin kirjoitella jotain viime viikonlopusta, jolloin treffattiin muutaman kaverin kanssa sleepoverin merkeissä. Vaatekaapin ja kissojen lisäksi tulen varmaan kaipaamaan eniten näitä tyyppejä, joten oli tärkeää päästä viettämään viimeisiä iltoja tällä kokoonpanolla. Suunnattiin ensin porukalla kauppaan, josta haalittiin mukaamme jos jonkinlaista grilliherkkuja.
Ostoksilta selvittyämme alettiin sitten kokkailla. Itse osallistuin lähinnä vartaiden valmistukseen, kun se vastasi parhaiten omien kokkaustaitojen tasoa.
Tehtiin myös pekoniin käärittyjä herkkusieniä, jotka oli kyllä jännän makuisia. Mutta tulipahan maistettua jotain uutta! Grillailuissa kesti kyllä kauan, kun meidän sähkögrilli ei ollutkaan ihan sieltä tehokkaimmasta päästä. Eikä kyllä ollut mikään grillaussääkään, mulla oli niin kylmä, että jouduin kääriytymään fleecehuopaan. Vaan oli se katetun pöydän näkeminen palkitsevaa.
Jälkiruoaksi syötiin vielä yhden ystävistäni leipoma legendaarinen naku kääretorttu (nimi tulee luonnollisesti siitä, kun siinä ei ole kuoria). Ja oli kyllä varmaan paras, mitä on syöty! Ruokailujen jälkeen kaiveltiin meidän DVD-varastoja, ja päädyttiin tarkan harkinnan jälkeen katsomaan Shrek 3. Suomidubbausten äänet aiheutti vähän outoja tuntemuksia ja kaikilla meni enemmän tai vähemmän jotakin ohi, mutta olihan se viihdyttävä katseluelämys. Loppuilta kuluikin sitten rattoisasti korttitemppujen ja Trivial Pursuitin parissa. Itse en olisi malttanut mennä pehkuihin ollenkaan, mutta olin sitten kuitenkin armollinen emäntä ja päästin vieraani nukkumaan aamuneljän aikoihin.
Seuraavana päivänä ei vieläkään oltu saatu toisistamme tarpeeksi, vaan suunnattiin heräiltyämme kirpputorin kautta kaupungille. Heittäydyin anteliaaksi ja tarjosin kaikille jäätelöt, jotka syötiin torin laidalla jotain siellä esitettyjä itkuvirsiä kuunnellen. Sen jälkeen kierreltiin vielä vähän kauppoja, ja pääsin tekemään make up haulia au pair -aikoja varten. Monet kehottaa ostamaan suurimman osan kauneustuotteista paikan päältä, mutta mä halusin mieluummin hamstrata luottotuotteet varastoon. Katsotaan pitääkö niitä käydä jossain välissä hamstraamassa lisää vai löydänkö paikan päältä uudet luottotuotteet, joita tulen sitten Suomen päässä myöhemmin kaipailemaan. Lisäksi pysähdyttiin järjestelemään erittäin epämääräisessä kasassa olleet Filmtownin myyntileffat siisteihin riveihin, mikä varmaan kertoo jotain meidän järjenjuoksusta. No vois sitä hullumminkin vapaa-aikansa viettää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti