keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Remember the footsteps, remember the words said and all your little brother's favorite songs, I just realized everything I have is someday gonna be gone.

Pikaiset kuulumiset tähän väliin. Viime lauantaina kävin "juoksemassa" sen uhoamani park runin, jolta selvittyäni lähdin host-perheen mukana Readingiin. Siellä aika kului lähinnä shoppaillessa, koska kaupunki oli jo viime elokuussa exploorattu eikä sääkään varsinaisesti suosinut. Ennen kotiin lähtöä käytiin pitkästä aikaa Nandosissa syömässä, ja kerrankin osasin vikkelästi päättää, mitä haluan tilata! Mähän alan kehittyä tässä ulkona syömisjutussa.

Sunnuntainakin tuli syötyä ulkona, kun kävin Giulion ja hänen yliopistolla tapaamansa suomalaistytön kanssa lounaalla Wagamamassa. Giulio halusi välttämättä tarjota, kun mulla oli ollut ne synttärit samalla viikolla, ja podin huonoa omaatuntoa koko loppupäivän... Syönnin päälle käytiin vielä bubble teellä yhdessä söötissä teehuoneessa, jonne en olisi varmaan koskaan itsekseni löytänyt, sen verran piilossa katseilta paikka sijaitsi. Ensikertalaisena sain testailla eri teelaatuja, ja sillä kertaa iski taas valinnanvaikeus, kun kaikki maistui niin mielettömän hyvältä! 
Maanantaina heräsin työntäyteiseen viikkoon, koska lapsilla alkoi pääsiäisloma. Aloitettiin aamu katsomalla Paddington blue-raylta, minkä jälkeen imuroin huushollin ja suunnattiin Abingdonin leisure centerille. Vuokrattiin taas tenniskenttä, jossa lyötiin tovi palloa. Otettiin pojan kanssa pikku skaba, ja se vei lopulta 5-4, vaikken edes tosissani yrittänyt hävitä. Jatkettiin reippailua uinnin merkeissä, ja tällä kertaa sain lillua altaassa kyllästymiseen saakka. Ennen kotiin suunnistamista haukattiin vielä voileivät kahviossa, ja hellyin sen verran, että annoin lasten ottaa pienet suklaapatukat jälkkäriksi. 
Tiistaina pakattiin piknik-kamppeet matkaan ja busseiltiin Oxfordin Hinksey Parkiin, jossa vierähtikin lähemmäs kolme tuntia. Piknik-huopa jäi kyllä levittämättä, koska päivä oli aivan järjettömän tuulinen ja kolea. Yhdessä vaiheessa tuulenpuuska sai puhallettua meidän ison eväsleipälaatikonkin penkiltä. Lapsille ei tullut kylmä, kun ne juoksenteli koko ajan ympäri leikkikenttää, mutta au pair oli kyllä aivan jäässä heti ensimmäisen vartin jälkeen. Yritin aina välillä lämmitellä keinumalla ja kiertämällä pientä lenkkiä kiipeilytelineen ympärillä. Saipahan muut vanhemmat ihmeteltävää, sen verran pakkomielteisesti tuli kierrettyä ympyrää...
Tänään aamu alkoi pääsiäismunien maalailulla ja visiitillä sisäleikkipaikka Snakes & Laddersiin. Tulpat korviin iskettyäni sain ekaa kertaa tällä viikolla kertailtua vähän solujen energiataloutta. Lasten riekuttua tarpeekseen käväistiin Waitrosesta välipalaksi lasagnet ja pasta bologneset, ja palattiin kotiin lounastamaan. Sen jälkeen ehdin ottaa vähän aikaa itselleni ja nyrkkipyykätä pesukorin pohjalla useamman viikon päivät pyörineet neuleet. Sitten mua kutsui taas barbileikit, tän viikon ruokatilauksen vastaanotto ja purku sekä kokkailu. Sain kuitenkin pikkuapurin tytöstä, joka pilkkoi paprikan, salaatin, kanan ja kattoi pöydän. Aika luksusta!
Eilisaamu oli muuten aika painajaismainen, kun mun rakastakin rakkaampi teekuppi, jonka sain aikoinaan hosteilta tervetuliaislahjaksi, kohtasi loppunsa. Melkein yhdeksän kuukautta se kesti lähes jokapäiväistä käyttöä ennen kuin alkoi vuotaa pohjasta. Enpä oo ennen käyttänyt teekuppia loppuun, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Itku silmässä turvauduin internetin rajattomaan tarjontaan, joka ei onneksi pettänyt tälläkään kerralla, sillä Amazonista löytyi tismalleen sama yksilö, jonka postimies kiidätti luokseni heti tänään, happy me!

1 kommentti:

  1. HUH siinäpä on sopivan tilava teekuppi! Kyä kelepoo :D

    VastaaPoista