maanantai 27. huhtikuuta 2015

Here comes the sun.


Eilisen valituspostauksesta jäi vähän paha maku suuhun, joten aattelin nyt tulla paikkaamaan kiiltokuvaani julkaisemalla taas kivapäivä-postauksen. Kävin nimittäin tänään piiitkästä aikaa kävelyllä vapaatuntieni aikana! Ennen tätä pääsykoehelvettiä mulla oli tapana käydä päiväkävelyillä useamman kerran viikossa, mutta viime kuukausina oon poistunut talosta lähinnä aamulla viedessäni lapset kouluun ja iltapäivällä hakiessani ne sieltä. Ollaan me tosin käyty pari kertaa viikossa puistossa koulun jälkeen, mutta silloinkin oon raahannut jonkun opuksen mukanani ja selaillut sitä pitäen samalla silmällä lapsia, mikä ei oo erityisen virkistävää. 
Tänään ulkoilin kuitenkin 1,5 tuntia, ja kävin ikuistamassa muun muassa vakkari-iltalenkkini kuviin. Oli ihan outoa nähdä se päivänvalossa, kun verkkokalvoille on iskostunut talvikuukausien sysipimeys, jolloin sain aina puhelimen taskulampun kanssa suunnistaa yhden valaisemattoman polun, ja sydän kurkussa odottaa milloin sieltä puskista jokin hyökkää kimppuun.
Ajoitin tän lenkkini ehkä vähän huonosti, koska mulle tuli vähän kiire, kun piti ehtiä käväistä kaupassa ennen lasten hakua enkä ehtinyt syödä kunnolla välipalaa. Siksi olinkin vähän uuvuksissa loppupäivän, mutta kyllä toi ulkoilma sen verran hyvää teki, että yritän varmaan jatkossa käydä haukkaamassa sitä vähän useammin. Jos nyt tosiaan pitäydyn siinä päätöksessäni jättää menemättä biologian valintakokeisiin multa tippuu 5 kirjaa pois luku-urakasta, joten se saattais jopa onnistua. 
Muuten oli taas aika peruspäivä. Ostin uusia muroja kokeiluun ja marjoja siinä toivossa, et saisin korvattua niillä karkit. Vein omat lapset ja poitsun kaverin Albert Parkiin, missä ne innostu leikkimään real life Minecraftiä, mikä on täällä muuten kova sana lasten keskuudessa. Tein illalliseksi kanapastaa, jota syödessä katottiin pari jaksoa Big Bang Theorya, joita en ollu ennen nähnyt. Sen jälkeen tiskasin tuttuun tapaan astiat, siirsin kamerasta nää kuvat koneelle ja nakuttelin tän postauksen. Lisäksi ehdin muokkailla taas lisää pääsiäislomaviikon kuvia, joten huomenna taas luvassa reissupostausta, I promise!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti