maanantai 27. huhtikuuta 2015

Here comes the sun.


Eilisestä valituspostauksesta jäi sen verran ikävä maku suuhun, että ajattelin tulla paikkaamaan kiiltokuvaani julkaisemalla kivapäivä-postauksen. Kävin tänään nimittäin piiitkästä aikaa päiväkävelyllä lasten ollessa koulussa! Ennen pääsykoehelvettiini vajoamista mulla oli tapana käydä päiväkävelyillä useamman kerran viikossa, mutta viime kuukausina oon poistunut talosta lähinnä aamulla viedessäni lapset kouluun ja iltapäivällä hakiessani ne sieltä. Ollaan me tosin käyty pari kertaa viikossa puistossa koulun jälkeen, mutta silloinkin oon raahannut jonkun opuksen mukanani ja selaillut sitä pitäen samalla silmällä lapsia, mikä ei ole ollut erityisen virkistävää. 
Tänään ulkoilin puolitoista tuntia, ja kävin ikuistamassa vakkari-iltalenkkini kuviin. Oli outoa nähdä se päivänvalossa, kun verkkokalvoille on iskostunut talvikuukausien sysipimeys. Silloin sain aina puhelimen taskulampun kanssa suunnistaa yhden valaisemattoman polun, ja sydän kurkussa odottaa, milloin jokin hyökkää puskista kimppuun.
Ajoitin lenkkini ehkä vähän huonosti, kun tuli kiire kauppaan ennen lasten hakua, enkä ehtinyt syödä kunnolla välipalaa. Siksi olinkin vähän uuvuksissa loppupäivän, mutta kyllä ulkoilma sen verran hyvää teki, että yritän jatkossa käydä haukkaamassa sitä vähän useammin. Jos nyt tosiaan pitäydyn päätöksessäni jättää menemättä biologian valintakokeisiin, multa tippuu 5 kirjaa pois luku-urakasta, jolloin se saattaisi jopa onnistua. 
Muuten päivä oli aika perus. Ostin uusia muroja kokeiluun ja marjoja siinä toivossa, että saisin korvattua niillä karkit. Vein omat lapset ja poitsun kaverin Albert Parkiin, missä ne innostui leikkimään real life Minecraftiä, mikä on tällä hetkellä kova sana lasten keskuudessa. Tein illalliseksi kanapastaa, jota syödessä katsottiin pari mulle ennennäkemätöntä jaksoa Big Bang Theorya. Sen jälkeen tiskasin tuttuun tapaan astiat, siirsin kamerasta kuvat koneelle ja nakuttelin tämän postauksen. Lisäksi ehdin muokata lisää pääsiäislomaviikon kuvia, joten huomenna jatkuu taas niiden purkaminen blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti