maanantai 16. helmikuuta 2015

Taas yksi maanantai takana! Lapsilla on tällä viikolla February Holiday, ja vaikka se arvattavasti teettää mulla pitempiä päiviä, oon jollain tapaa innoissani. Näin seitsemän au pairina vietetyn kuukauden jälkeen on pakko myöntää, että välillä meinaa vähän kyllästyttää arjen pienillä variaatioilla toistuva kaavamaisuus. Sen takia oonkin viime aikoina tarinoinut blogissa lähinnä viikonlopuista. Onneksi tää lasten loma tuo nyt kaivattua vaihtelua arjen pyörittämiseen!
Tänään käytiin sadepäivän kunniaksi elokuvissa. Busseiltiin Oxfordiin ja muistin taas, miten kiva näiden kanssa on liikkua paikasta toiseen, kun ne aina kiltisti nakottaa paikoillaan. Keskustassakin seurasivat kuin kanaemoa, eikä tarvinnut koko ajan olla haukkana vahtimassa, milloin niistä jompi kumpi jää taksin alle. Leffaksi valikoitui Big Hero 6 ja myönnettäköön, että saatoin hieman vaikuttaa valintaan. UK-versiossa oli nimittäin mun all time favourite youtubereilla muutaman repliikin ääniroolit, joita ootin ihan fiiliksissä koko leffan, lol.
Loppupäivä puuhailtiin pitkälti kukin omia juttujamme. Mun päivä kului pyykkiä pestessä, imuroidessa ja kinkkupastaa illalliseksi kokkaillessa. Lisäksi pistin lapset siivoamaan leikkihuoneen, ja kannoin siksi aikaa pääsykoekirjani keittiönpöydän ääreen, mutten taaskaan saanut avattua sitä. Ensi viikosta lähtien on varmaan pakko alkaa ravaamaan kirjastossa... 

Huomiselle on luvattu auringonpaistetta, eli toivon mukaan enemmän ulkoilua luvassa! 

2 kommenttia:

  1. February holidayksikö sitä siellä kutsutaan? Täällä se on half-term break :-D mutta meilläkin on lasten kanssa paljon ihania lomasuunnitelmia, kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, February Holiday meillä lukee koulun papereissa, mutta half-termiä oon kuullut käytettävän enemmän kyllä puheessa :D Kivat lomat teillekin! :>

      Poista