maanantai 16. helmikuuta 2015

Taas yksi maanantai takana! Lapsilla on tällä viikolla February Holiday, ja vaikka se arvattavasti teettääkin mulla pitempiä päiviä oon jopa jollain tapaa innoissani. Näin seitsemän kuukauden jälkeen on pakko myöntää, että välillä meinaa pursuta korvista ulos tää joka päivä pienillä variaatioilla toistuva kaava. Sen takia oonkin tarinoinut viime aikoina blogissa lähinnä viikonlopuista, koska arki ei ole lopulta yhtään sen ihmeellisempää oltiin sitten missä päin maailman kolkkaa tahansa. Nyt onkin ihanaa saada vähän vaihtelua, ja tehdä lasten kanssa kaikkea kivaa eikä aina vaan olla se paha poliisi, joka tuomaroi riidat ja pakottaa tekemään läksyt. 
Tänään käytiin sadepäivän kunniaksi elokuvissa. Busseiltiin Oxfordiin, ja muistin taas miten kiva näitten kanssa on liikkua paikasta toiseen, kun ne aina kiltisti nakottaa paikoillaan. Keskustassakin seuraavat kuin kanaemoa eikä tarvitse koko ajan olla haukkana vahtimassa milloin niistä jompi kumpi jää taksin alle. Leffaksi valikoitui Big Hero 6. No, myönnettäköön, että mie sen oikeastaan yksinoikeudella valitsin, kun UK-versiossa oli mun all time favourite youtubereilla muutaman repliikin ääniroolit, joita ootin ihan fiiliksissä koko leffan, lol. Mutta oli vähintäänkin katsomisen arvoisen pätkän Disney taas onnistunut tekemään!
Loppupäivä puuhailtiin sitten aika lailla kukin omia juttujamme. Mie pesin pyykkiä, imuroin, pistin lapset siivoamaan leikkihuoneen, tein kinkkupastaa ja kannoin pääsykoekirjan keittiönpöydän ääreen, mutta en taas tietenkään vaivautunut avaamaan sitä. Ensi viikosta lähtien on varmaan pakko alkaa ravaamaan kirjastossa... 

Huomiselle on luvattu auringonpaistetta eli toivon mukaan enemmän ulkoilua luvassa! 

2 kommenttia:

  1. February holidayksikö sitä siellä kutsutaan? Täällä se on half-term break :-D mutta meilläkin on lasten kanssa paljon ihania lomasuunnitelmia, kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, February Holiday meillä lukee koulun papereissa, mutta half-termiä oon kuullut käytettävän enemmän kyllä puheessa :D Kivat lomat teillekin! :>

      Poista