tiistai 2. syyskuuta 2014

Cyprus Days 8 & 9

Päätin yhdistää nämä päivät, kun kahdeksas kului lähinnä laittaessa villaa samaan kuntoon kuin se oli saapuessamme ja takseillessa Larnacaan. Musta oli melkeinpä ihanaa päästä taas puunaamaan vessoja, kun hostit ei antanut tyhjennellä edes astianpesukonetta reissun aikana, jonka takia mulla oli koko ajan aika syyllinen olo, kun majoituttiin kuitenkin niin hulppeasti ja syötiin joka päivä ulkona. 
Oltiin siis vielä pari yötä Palm Beach Hotelissa, ja se se vasta kalliin oloinen paikka olikin! Hosteilla kävi tuuri, ja ne sai majoittua residential suitessa eikä munkaan twin roomissa mitään valittamista todellakaan ollut. Paitsi, että wi-fi oli vielä olemattomampi kuin villalla. Tässä vaiheessa matkaa olin ollut ensimmäistä kertaa vuosiin näin pitkän vailla kunnon internet-yhteyttä, ja voin sanoa, että oli aika vähällä ettei puhelin lentänyt seinään, kun en päässyt edes Instagramiin.
Yhdeksäntenä päivänä vahdin lapsia kuutisen tuntia, kun host-vanhemmat vietti päivän Larnacan keskustassa. Saatiin aika kulumaan helposti hotellialueella lasten uidessa useammassakin altaassa, ja mun lueskellessa kirjani loppuun varjoon raahatussa aurinkotuolissa.
Myöhemmin koko porukalla illalliselle lähtiessä paljastui sitten sellainen ikävämpi juttu, että host-tyttö oli päässyt palamaan aika pahastikin. Siinä vaiheessa tuntui ihan kauhealta, kun lapset oli kuitenkin olleet mun vastuulla eikä oma olotila saisi ikinä vaikuttaa siihen (olin nukkunut vajaat pari tuntia, kun huoneessa oli niin kovaääninen ilmastointi, jota ei voinut laittaa pois päältäkään ellei halunnut läkähtyä). Kyllä mie monesti muistuttelin siitä aurinkorasvasta, mutta olisi pitänyt vahtia, että ne varmasti lisäsi sitä, kun eihän lapset itse ymmärrä miksi joku leikiltä aikaa vievä juttu muka on niin tärkeä.
Vetistelyksihän se sitten meni, vaikka hostit kyllä vakuutteli, ettei mun tarvitse olla täydellinen ja saan tehdä virheitä. Mutta silti. Onneksi oli hyvä ruoka ja sen myötä edes vähän parempi mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti