tiistai 9. syyskuuta 2014

I roll and I roll till I change my luck.

Viime viikolla tapahtui jo vähän kaipailtu paluu arkeen. Ei sillä, etteikö musta olisi ollut kiva viettää enemmän aikaa lasten kanssa, mutta se yhdeksän tuntia päivässä alkoi kyllä lähennellä maksimiannosta. Siksi olinkin keskiviikkoaamuna paljon innokkaammin lähdössä koululle kuin lapset. Ihmeen rutiininomaisesti sujui kuitenkin lunch boxien pakkailu ja koulumatka, vaikka ehdin kokea vasta yhden tavallisen arkiviikon ennen kesäloman alkua. Hassua, miten kauan siitäkin päivästä tuntuu olevan. 

Ensimmäisen vapaan aamupäiväni vietin kierrellen kaikki suosikkikauppani Abingdonissa ja tehden tuttavuutta pariin uuteen putiikkiin. Yksi niistä oli Lewis Baker, jossa oli aika kivoja sisustusjuttuja. Mulla on ollut kauhea sisustusvimma Ikeassa käynnistämme lähtien, ja tällä hetkellä tekisi mieli haalia kaikkea pientä koristusta huoneeseen. Nyt tasoja kaunistaa vielä lähinnä hiuslakkapullot ja hajuvedet. Itsehillintä piti kuitenkin sillä kerralla sen verran hyvin, etten tullut ostaneeksi kuin pari kynttilää. 
Vaikka olikin ihana päästä taas ruokakauppaa pitemmälle keskellä viikkoa seuraavien päivien vapaat tunnit kulutin ihan mielelläni neljän seinän sisällä viettäen laatuaikaa tietokoneeni kanssa. Perjantaina olin tosin vähän ahkerampi ja leivoin lähes koko päivän, ensin gluteenittoman version kanelipullista, minkä jälkeen vaivasin valmiiksi peruspullataikinan, josta pyöriteltiin lasten koulusta tultua vaikka minkälaisia taidonnäytteitä. Aiemmin viikolla tuli leivottua myös sämpylät eli ei huono suoritus ollenkaan kaiken muun kokkailun ohella.
Siinä varmaan viime viikon mainitsemisen arvoiset kuulumiset. Viikonlopun vietin kyllä Walesissä, mutta sen tarinan säästän myöhemmäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti