keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Mikkeli-viikonloppu

Kuulumisten kirjoittelut laahaa taas vähän jälkijunassa, ja tämäkin postaus käsittelee toissaviikonlopun tapahtumia. Tuolloin pääsin juhlimaan syksyn toisia tupareita, tällä kertaa etelä-Savon sydämessä Mikkelissä. Oli ihan hauska tutustua tähänkin paikkaan, jonne ei aiemmin ole tullut eksyttyä. Vielä hauskempaa oli paasata läpi kaikki viime aikojen tapahtumat, tuijotella kaverin uuden asumuksen limenvihreää seinää ja ihan vaan oleskella mitä mainioimmassa seurassa.
Lauantai oli varsinainen tuparipäivä, joka aloitettiin kaupunkikierroksella. Lisäksi kierreltiin Mikkelin kauppatarjontaa ja kahviteltiin Ramin konditoriassa. Iltapäivällä palattiin kaverin kämpille laittamaan pöytä koreaksi. Kakkukestien lomassa kehiteltiin illan ratoksi Putous-juomapeli, jolla päästiin myöhemmin hyvään alkuun. Sen jälkeen jäi vielä aikaa pelata läpi muutama klassikko ennen Mikkelin yöelämään suuntaamista. Vietettiin hulvaton ilta enimmäkseen tanssilattialla, ja naurua riitti myös paluumatkalle.
Vähäisiksi jääneet yöunet takasivat hulvattoman meiningin jatkumisen seuraavanakin päivänä. Raahauduttiin lounaalle kiinalaiseen, jonka buffet ylitti odotukset! Ilahdutettiin kanssa-aterioijia pitkän kaavan mukaan jutuillamme, jotka oli tasoltaan toisesta ulottuvuudesta. Loppupäivä lojuttiin sängyn pohjalla ennen kuin koitti taas hetki katkeran eron. Onneksi kohta on jo joululoma, ja routa ajaa porsaat kotiin niin, ettei mun tarvitse kuolla tylsyyteen täällä idän perukoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti