torstai 28. elokuuta 2014

Cyprus Day 7

Lähes koko seitsemäs päivä vietettiin veneretkellä. Oltiin aiemmin joku päivä kierrelty sataman turistitiskejä ja tehty vertailua eri aluksien välillä. Lopulta ykköseksi valikoitui sellainen, josta löytyi lapset innostumaan saanut vesiliukumäki (myöhemmin se paljastui kyllä vähän turhan hurjaksi).
Pysähdyttiin kolme kertaa uimaan periaatteessa keskellä merta. Oli aika jännää uida ympäri laivaa, kun tiesi, että pohjaan on matkaa ties miten monta metriä. Ei voinut kuin luottaa omiin räpiköintitaitoihin, jotka on onneksi itselläni kohtuu hyvät.
Olin varautunut kahdella pokkarilla, mutta en lopulta saanut edettyä kuin parin luvun verran. Musta oli kivempi keskittyä täyttämään keuhkoni raikkaalla merituulella, joka on yksi mun suosikkiasioista maailmassa. Lisäksi kyseessä sattui olemaan joku bilepaatti, jonka kaiuttimista soitettiin koko aika biisejä, joita on tullut tanssittua useasti Joensuun yössäkin. Ei siis valittamista.
Aina välillä laivan rinnalle ilmestyi pienempiä veneitä, jotka houkutteli matkalaisia liitovarjoilemaan. Ja ei hitsi, kun olisikin tehnyt mieli kokeilla, mutta kaikki oli kahden istuttavia enkä saanut host-poikaakaan innostumaan, vaikka se on aina vähän sellainen daredevil.
Kaiken kaikkiaan oli kuitenkin hyvä päivä, viimeinen sellainen, joka vietettiin kokonaan Pohjois-Kyproksella. Seuraavana päivänä oli nimittäin tarkoitus ajaa rajan yli takaisin etelään ja viettää vielä viimeiset pari päivää lomasta hotellilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti