torstai 26. kesäkuuta 2014

This is a town I've seen in dreams.

Teiltä lukijoilta pursuaa varmaan jo korvista ulos nämä Lontoo-postaukset, mutta lupaan, että tämä on viimeinen vähään aikaan! Kuvailin reissussa jonkin verran videota, jonka sain viimein editoitua julkaisukelpoiseksi. Koen, että videoitten kautta saa usein paremmin kiinni tunnelmista, ja toivonkin, että tää pätkä antaisi paikasta vaikutelman, joka olisi edes vähän sinne päin.  

Säästöt hupeni viime viikolla Macbook Prohon, josta löytyi myös himoitsemani videoeditori iMovie, jonka käyttöä pääsin nyt tämän projektin yhteydessä harjoittelemaan. Ja oi että olenkin tyytyväinen, kun ohjelma ei tilttaillut kertaakaan ja oli tosi helppo oppia! Seuraavaksi vaan sitten photoshoppausta kokeilemaan. Muutenkin olen kyllä ollut enemmän kuin tyytyväinen tähän sijoitukseen, ja uskallan jo käsitellä konetta ilman pitsihansikkaita. Itse asiassa olen ehtinyt palata pahoihin tottumuksiini tasapainotella teekupit ja murokulhot sen päälle aamudatailujen ajaksi...

Ja huomasittekin varmaan, että blogin synkän harmaan ulkoasun valtakausi on viimeinkin päättynyt! Sen vaihto on ollut 'to do' -listalla varmaan reilut puoli vuotta, mutta vasta nyt sain senkin toteutettua. Aplodien paikka. Miltäs näyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti