torstai 25. joulukuuta 2014

It’s an extraordinary merry christmas !

Nyt se on joulu virallisesti täälläkin päin maailmaa! Lapset heräili pitkin aamuyötä kyselemään milloin saa avata lahjat ja omat jännityslevelit oli samaa luokkaa, joten yöunet jäi vajaaseen neljään tuntiin. Seitsemän jälkeen lapsoset sai sitten vihdoin luvan rynnätä alakertaan, josta löysin ne vähän myöhemmin paikalle raahustaessani keskeltä lahjapapereita, legoja, autoratoja, kirjoja ja ties mitä. Tyttö oli jo ehtinyt pukea mun ostamalle pehmoleluporolle villapaidan sekä kaulahuivin ja poika leikki paraikaa ostamillani robottiötököillä. Hosteille annoin Suomesta kiikuttamani konvehtirasian ja pullon vähän fancympää viiniä, jotka tuntui kelvanneen nekin.

Ja löytyihän sieltä takan edestä pari pakettia mullekin, jotka uskalsin avata vasta, kun tyttö tokaisi, että ei siellä nyt ainakaan mitään pörröhamsteria ole. Sain muun muassa One Directionin That Moment -hajuveden, joka oli sopivasti sarjan ainut, joka jäi Suomeen. Kyllä nää on aika hyvin oppinut tuntemaan mut.

Äsken tein sitten lähtöselvityksen huomisen lennoille. Tuntemukset reilun viikon Suomi-lomasta on ainakin vielä tässä vaiheessa ihan odottavaiset. Kiva päästä ensimmäistä kertaa oikeasti lomalle sitten kesän, vaikka eihän tää homma juuri työnteolta tunnu kuin vessojen pesupäivänä ja silloin, kun lapset nousee väärällä jalalla. Mutta ei se toistuva muitten jälkien raivaaminen aina jaksaisi napata + mulle on tosiaan kertynyt jonkun verran ylityötunteja, joista en oo oman etuni vastaisesti pitänyt sen suurempaa ääntä, kun loma on kuitenkin siinnellyt yhä lähempänä tulevaisuudessa ja tykkään näistä ihmisistä vähän liikaa. Osaankohan enää edes laiskotella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti