maanantai 22. kesäkuuta 2015Viime viikon alkua väritti jo aiemmin mainitsemani viemäriongelmat, mutta luojan kiitos saatiin taas vedet juoksemaan heti maanantai-iltana! En ois uskonut pystyväni aidosti riemuitsemaan päästessäni käsiksi koko viikonlopun tiskeihin, mutta ilmeisesti oon sitten aika suuri siisteyden rakastaja. Seuraavan päivän vessojen kuuraus ei kumma kyllä jaksanut samalla tavalla ilahduttaa...
Yritin olla viikolla vähän aktiivisempi, kun mua nyt kuitenkin on siunattu ruhtinaallisilla kuudella vapaatunnilla niinä päivinä, jolloin en tee kotitöitä. Mun on jo jonkun aikaa ollut tarkoitus käydä tässä lähistöllä sijaitsevassa Harcourt arboretumissa, mutta eiköhän just sinä päivänä, kun saan aikaiseksi sinne lähteä ole bussit puoli tuntia myöhässä tiesulkujen takia... Pysäkillä muitten ärtyneitten kanssa aikani seisoskeltuani ja ajoneuvoa kertaalleen vaihdettuani pääsin kuitenkin perille aika lailla parahiksi aukeamisaikaan.
Näin kesällä paikan kohokohtiin kuului villikukkien valtaamat niityt ja komeat alppiruusupuskat, ja parin tunnin päiväkäyskentelyn kruunasi aina aika ajoin vastaan tulevat riikinkukot.
Saman päivän iltana ehdin myös käydä verestämässä lapsuusmuistoja ja katsastamassa Jurassic Worldin. Samalla treffasin pitkästä aikaa Giuliota ja tein havainnon, että selitän englantia puhuessani huomattavasti enemmän käsilläni. Perjantaina koittikin sitten juhannusaatto, joka ei täällä päin maailmaa poikennut tavallisesta arkipäivästä millään tavalla. 
Lauantaina olin kuitenkin hengessä mukana ja iskin päähän kukkaseppeleen ennen kuin lähdin kiertämään Abingdonin kirpparit. Ja tein muuten hyviä löytöjä - kaksi Coldplayn levyä, pari kirjaa ja yksi kiva mekko, kaikki alle kympillä!
Onnistuneen kirpparikierroksen jälkeen palkitsin itseni iltapäiväteellä. Tää on roikkunut to do -listalla ties miten pitkään, ja nyt kun ei huonon sään takia tullut lähdettyä kotikylää kauemmas pääsin vihdoin senkin kokemaan. Paikaksi valikoitui söpö perinteinen teehuone Rosie's Tearoom, ja itse afternoon tea koostui tosiaan sen teen lisäksi pikkupurtavista, voileivistä, skonsseista ja kakkupalasta. Pisteenä iin päälle kaikki tarjoiltiin kauniisti aseteltuna. Tää oli tällainen au pairin kukkarolle ystävällinen versio, mutta olisi kyllä mahtavaa nauttia joku päivä sellainen hintavampikin iltapäivätee.

Sunnuntai kuluikin sitten taas eri maisemissa, kun juna puksutti Bristoliin. Tällä tän hetkisellä postaustahdillani en uskalla luvata milloin kirjustelen enemmän siitä reissusta, mutta viimeistään silloin joskus Suomeen palattuani, kun käyn läpi kuvia ja manaan, miten tylsää mun elämä siellä on. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti