tiistai 9. kesäkuuta 2015


Hiljenin taas vähäksi aikaa blogin puolella, kun oli taas vaihteeksi kiire. Tällä kertaa aika katosi kuitenkin paksujen kirjojen ääressä homehtumisen sijaan ihan vaan elämästä nauttimiseen. Olin omalla mittapuullani ihmeellisen hyvällä tuulella koko viikon, ja heti maanantai-aamuna heräsin univeloistani huolimatta liian aikaisin, kun oli niin kiva päästä taas kiinni rutiineihin! Aluksi kyllä vähän jännitti, miten lasten kanssa menisi, kun se pari viikkoa oli pisin aika, minkä oon ollut poissa. Molemmat oli kuitenkin kuin en ois poissa ollutkaan, ja oli ihana saattaa ne taas koululle ja huomata miten valtaviksi puiden lehdet oli mun Suomessa lomaillessa kasvaneet.

Pieni tauko au pairin arjesta teki siis teränsä, sillä ennen sitä olin jo jonkun aikaa roikkunut burn outin partaalla kiitos valintakokeitten aiheuttaman lisästressin. Nyt kun ne on saatu pois alta ja pääsin kaksi viikkoa peräkkäin valmiiseen pöytään oon taas täynnä tarmoa. Peruskotiduunieni lisäksi innostuin viime viikolla taas laittamaan meidän pikkupuutarhaa, putsasin perusteellisesti jääkaapin tasot ja leivoin korvapuusteja ja mokkapaloja. Lisäksi aloitin yritykseni päästä taas säännölliseen lenkkeilyrytmiin, ja löysin uusia paikkoja Abingdonista, jonka luulin jo tunteneeni läpikotaisin.
Perjantaina tein aamupäivällä ruuan valmiiksi loppuporukalle, pakkasin laukut ja otin varaslähdön viikonloppuun lennähtämällä Irlantiin! Siitä lisää myöhemmin, niin kuin monista muistakin reissuista, joita en ole vieläkään ehtinyt jakaa tänne. Mutta nyt lähden hakemaan lapsia koulusta ja poikkean siinä matkalla Abingdon Boy Schooliin kyselemään josko saataisiin takaisin meidän jalkapallo, joka saattoi eilen vahingossa lentää rehtorin puutarhaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti