sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Ensimmäinen kokonainen viikko yliopisto-elämää takana, ja sehän singahti ohi kuin tölkin aamuhämärissä katukiveykseltä bongannut pullonkerääjä! Kemian luentojen lomassa ehdin huoltaa sosiaalisia suhteita kuokkimalla muissa tuutoriryhmissä ja tutustumalla paremmin omaani. Torstaina koitti varovaisella innostuksella odotettu kaupunkisuunnistus, jonka myötä rysäytettiin lukuvuosi kunnolla käyntiin. Pukeutuminen kuului tietysti oleellisena asiaan, ja kampusalueella näkyikin jos jonkinlaista kulkijaa porkkanoista aina Axl Smitheihin. Meidän ryhmärämä oli sonnustautunut valkoisiin suojahaalareihin, kumihanskoihin ja hengityssuojaimiin. Oma tuutorimme armahti meitä suunnistuskapulan suhteen, ja kyseistä virkaa toimittanut pehmolelupanda oli helppo ottaa menoon mukaan. Joukkuenimeksemme valikoitui neuvottelujen jälkeen biologisesti hazardit supot, joka tosin tuppasi pitkin iltaa rasteilla varioitumaan...

Niistä rasteista puheen ollen, jouduttiin muun muassa ottamaan duck face selfie mummon kanssa, metsästämään sohvaa ja tekohampaita, sörkkimään ihmiselimiä sokkona paikoilleen sekä harrastamaan akrobatiaa mahdollisimman vähillä vaatteilla. Kaikki osoitti ihailtavaa heittäytymistä, ja illan aikana koetut koettelemukset yhdistettynä humalatilaan tiivistivät porukkaa ihan uudella tavalla. Hukkaan ei siis ponnistelut menneet, vaikka kapteenimme unohtikin suunnistuksen päätyttyä palauttaa rastienpitäjien kuittaukset, mikä pienensi meidän voitonmahdollisuuksia olennaisesti... Siitä huolimatta ilta päättyi iloisesti Ilonassa, joka oli täpötäynnä opiskelijoita alalta kuin alalta.

Perjantaiaamuna yleensä täysi luentosali kaikui tyhjyyttään, mutta mun periaatteisiin kuuluu hoitaa opiskelut yhtä tunnollisesti kuin vapaa-ajan riennot, joten sinnehän raahauduttiin. Onneksi perjantait koostuu tavallisesti korkeintaan kolmesta luennosta, kuten nytkin, ja sitten päästiinkin jo viikonlopun viettoon. Luulisi, että kaiken häppeningin jälkeen olisin mielellään vaan lataillut akkuja, mutta mulla on ollut itse asiassa aika tylsä viikonloppu. Kursseistakaan ei ole vielä kunnolla työllistäjäksi, mutta ensi viikolla lukkariin tulee mukavasti täytettä fysiologian ja anatomian sekä latinan opinnoista, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti