tiistai 27. lokakuuta 2015

Ace high i'm going all in, visualize it, i'll give you something to do.

Palauduin sunnuntaina puolen yön aikoihin viikonloppureissusta Savonlinnaan, joka on itse asiassa allekirjoittaneen syntymäkaupunki. Saimaan rannoille muuttanut ystäväni järkkäsi tuparit, joille lähdin aikaisin perjantaiaamuna seikkailemaan. Matkustin alkumatkan OnniBussilla Parikkalaan, jossa raahasin laukkujani kaatosateessa viitisen kilometriä juna-asemalle. Junan ja vielä yhden VR-bussivaihdon jälkeen pääsin vihdoin paikan päälle. Olisihan sitä varmaan helpommallakin selvinnyt, mutta säästinpähän säätämiselläni merkittävät 26 euroa.
Saatuani turistikierroksen itse tupaantulijaistuvasta ja Savonlinnasta käytiin fiinisti ulkona syömässä. Loppuilta kokkailtiin hikihatussa palan painiketta lauantaille, jolloin loput tuparivieraat saapuisi. Vaikka meidän brookiesit ei menneetkään ihan niin kuin Strömsössä ja kaikki ohjelmat, mitä yritettiin illan aikana katsoa, osoittautui tylsiksi, oli kivaa päästä höpöttämään kaiken viime aikojen erakkoilun jälkeen. 
Itse tuparipäivänä odoteltiin kärsimättömästi muut vieraat paikalle, että päästiin tuhoamaan antimia. Jossain vaiheessa teekutsut ja Trivial Pursuit vaihtui kossuvissyihin ja juomapeleihin, ja yön hämärtyessä suunnattiin Savonlinnan yöhön. Meininki oli yllättävän villiä, ja seuraavana päivänä niskat oli tuttuun tapaan jumissa tanssimisesta.
Sunnuntai kului vähän väsyneissä merkeissä, mutta jaksettiin sentään raahautua läheiseen kiinalaiseen lounaalle ja seurailla naapurin mummojen elämänmenoa. Illalla koitti aika pitkän kotimatkan, mutta ainakaan sillä kertaa ei satanut.

1 kommentti:

  1. Omituista nähdä, että joku on käynyt Savonlinnassa :-D mutta kiva postaus! Ja hei en tiennyt että oot syntyjäs savonlinnalainen, myöhän ollaan sit melkein sukua?! Heheh nojoo mut siis kuitenki! :p Pieni maailma!

    VastaaPoista