tiistai 29. tammikuuta 2013

Eilisiltana mietin, että olisipa kiva tehdä taas pitkästä aikaa 'päivä kuvina' -postaus. Niimpä koppasin kameran käteen heti aamusta ja ryhdyin tuumasta toimeen. Heräilin siis puoli seitsemän maissa, ja olin näemmä vähän tervehtynyt yön aikana, kun en heti edes muistanut, että olen jälleen sairastellut. 
Tarkoitus oli aamulla suorittaa pikainen paniikkikertaus fysiikasta, joka sattui tällä kertaa aloittamaan koeviikon. Huomasin kuitenkin muistavani keskeiset asiat vallan mainiosti, ja lähdin luottavaisin mielin kouluun. Karu totuus iski kuitenkin vasten kasvoja nähdessäni koepaperin. Tuijoteltuani puolisen tuntia tyhjää konseptiani, päätin kuitenkin yrittää, ja laskeskelin omalla logiikallani kaksi ja puoli tehtävää.  
Luokkahuoneesta poistuttani olin vähän maissa, sillä tiesin, että odotettavissa olisi uusinta, johon lukeminen tulisi olemaan varsin tuskallista. Piristin itseäni noutamalla Vero Modasta trenssin, jota olin käynyt  ihastelemassa ja mallaamassa jo pariinkin otteeseen.
Vaille yksitoista käytin bussikorttini viimeisen matkan ja suuntasin kotia kohti.
Avatessani huoneeni oven, kohtasin pienimuotoisen kaaoksen (kuva kaunistelee totuutta). Viime aikoina on ollut niin paljon muuta tehtävää, etten ole juuri ehtinyt välittää muun muassa siitä, ovatko vaatteet kaapissa vaiko lattialla.
Eipä siinä auttanut muu, kuin valita hyllystä joku kiva levy taustalle soimaan, ja alkaa siivota.
Innostuin siivoilusta lopulta niin paljon, että päätin järjestää kynäpurkkinikin uuteen uskoon.
Samalla testasin myös kaikkien kynien toimivuuden.
Lopulta velvollisuudentunto kuitenkin pakotti opiskelemaan, vaikka olinkin tietoisesti yrittänyt vältellä sitä. Seuraavat pari tuntia vietin erittäin rattoisasti inhokkiaineitteni top 3:een kuuluvan yhteiskuntaopin parissa.
Vaivihkaa kirja kuitenkin vaihtui. Hups. 

Iltaa kohden selvästi laiskistuin, enkä jaksanut tehdä enää mitään hyödyllistä. Vietin aikaa niin TV- kuin tietokoneruudunkin ääressä, mitä en kuitenkaan jaksanut ikuistaa kuviin. Onneksi minulla on nyt kaksi kokeetonta vapaapäivää käytettävänäni kurssien kertailuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti