tiistai 7. elokuuta 2012

1. Harrastatko kilpaurheilua? 
En harrasta, enkä ole ikinä harrastanut. Urheilu ei varsinaisesti ole oikein minun juttuni, enkä omaa kovinkaan suurta (= minkäänlaista) kilpailuhenkeä sen suhteen.

2. Onko sinulla lemikkejä?
Kissa ja hamsteri asustavat saman katon alla. Miljoonakaloja ja monneja minulla oli monen monta vuotta, mutta ne muuttivat kesän alussa uuteen kotiin. Löysin muuten aiemmin tänä vuonna kalojeni sielunelämästä pitämäni päiväkirjan, jossa oli muun muassa sellaisia katkelmia kuin: "Kalat olivat tänään pirteitä ja reippaita."
3. Mikä on lempiruokasi?
En totta puhuen taida omistaa sellaista!

4. Mitkä 5 asiaa sinulla on aina mukanasi, kun olet koulussa, kaupungilla yms. ?
Hmm, keksinköhän viittä. Jonkinnäköinen laukku heiluu useimmiten olalla ja sieltä löytyy lähes aina rahat ja avaimet. Siinä on jo kolme. Sitten on tietysti MP3, joka kulkee uskollisesti mukana vähän kaikkialle. Ja rannekello totta kai!
5.  Odotatko joulua? Miksi?
En erityisemmin, se tuntuu tällä hetkellä kovin kaukaiselta.

6. Lempivuodenaikasi? Perustele!
Kevät! Keväällä valo pääsee voitolle pitkään hallinneesta pimeästä ja ympäristö herää uudella tavalla eloon. Oma mielialani on usein korkeimmillaan keväisin ja olo on muutenkin erityisen elinvoimainen.  
7. Jos aloittaisit uuden harrastuksen, mikä se olisi?
Juuri pari yötä sitten selailin innokkaasti kotikaupunkini jousiammuntaseuran sivuja ja olin tulenpalavasti ilmoittautumassa alkeiskurssille! Seuraavana aamuna olinkin vähän toista mieltä... Mutta joku säännöllinen harrastus olisi ihan kiva. Joku missä saa keskittyä omaan suoritukseen, eikä vertailla sitä muiden suoriutumiseen. Joku kiva.

8. Mikä on suosikkisarjasi?
TV-sarjat ovat itselleni paljon mieluisampaa katseltavaa kuin elokuvat. Minun on jostain syystä vähän hankala päästä sisään leffoihin ja katselenkin niitä tätä nykyä hyvin vähän. Sarjojen henkilöhahmot oppii hyvissä sarjoissa tuntemaan jakso jaksolta paremmin, jolloin unohtaa välillä ettei itse kuulukaan samaan maailmaan... Suosikkisarjani on ja tulee luultavasti aina olemaan House MD, jota aloin seurata ollessani 10-vuotias.
9. Minkälaista musiikkia kuuntelet?
No niin, tämä on vaikea. Ensinnäkään minulla ei ole koskaan ollut suosikkialaulajaa taikka -bändiä (jos ei nyt lasketa Pikku G:tä silloin kauan kauan sitten...), vaan tykkään useimmiten vain muutamista kappaleista kultakin artistilta. Makuni kattaa loppupeleissä aika monta tyylilajia, mutta räppiä ja raskaamman sarjan musiikkia en osaa kuunnella. Hyvistä lyriikoista ammennan paljon ja parhaimmista kappaleista on mahdollisuus löytää jotain omakohtaista. 

10. Jos saisit yhden toiveen, joka toteutuisi, mikä se olisi?
Nyt ryhdyn tylsäksi ja kirjoitan etten tosiaan tiedä. Miettisin luultavasti kauan ja todennäköisesti katuisin silti valintaani jossain vaiheessa.

11. Oletko tutustunut uusiin ihmisiin nyt kesällä?
En ole.

Haasteesta on tällä kertaa kiittäminen Lottaa, kiitos! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti