sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Home sneak peek

Yksi omilleen muuton parhaista puolista on ehdottomasti ollut uuden kodin sisustaminen mieleisekseen! Vuosien mittaan mulle olikin jo ehtinyt karttua muun muassa lähes täydellinen arsenaali astioita, jotka sitten kärsivällisesti lojui lapsuudenkodin nurkissa odottamassa sitä päivää, kun löytyis vielä se oma asunto, joka enää puuttui. Kun se sitten vihdoin viime marraskuun lopussa tuli vastaan sain päästää sisäisen sisustusintoilijani valloilleen, ja olinkin pitkälti saman päivän aikana ehtinyt kalustaa mielessäni koko huoneiston... Tällä hetkellä täällä on vielä vähän turhan väljää, kun joudun odottelemaan suurinta osaa huonekaluista kuun loppuun ja osa muuttokuormastakin jäi vielä Joensuuhun. En kuitenkaan malttanut olla tekemättä pientä sneak peekkiä siitä, miltä täällä näyttää!
Tässä siis vähän esimakua kotikolostani, ja näitten kuvien myötä jätän teidät odottelemaan varsinaista asuntopostausta, sillä sellainenhan tulee - takuuvarmasti!

2 kommenttia:

  1. Odottelen sitä kuin kuuta nousevaa! Itselläkin alkaa nimittäin sisustusintoa olla jo tuskastuttava määrä, kun toisten nurkissa on asuttu jo puolitoista vuotta. Kiinnitin myös huomiota siihen, että siulla on kyllä aika komea kokoelma noita teepurkkeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ymmärrettävää tuo sisustusinnon määrä, ja onhan noita purkkiloita jonkun verran tullut hamstrattua :D

      Poista