sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

En tiedä miksi, mutta haluan kertoa tästä viikosta. Maanantaina mentiin tosiaan mökille, jossa tein kaikkea mitä nyt yleensä ihmiset mökeillään tekee. Eli uin, huidoin paarmoja, lenkkeilin mökkitiellä, soutelin kädet rakoille, ikävöin internetiä ja tapoin aikaa lähinnä syömällä.  

Tiistaina palailtiin takaisin kaupunkiin viemään tavaraa kirpputorille. Myytävää löytyi sen verran, hamstraajia kun ollaan, että varattiin pöytä samantien kahdeksi viikoksi. Kirppiksellä on siis juostu tällä viikolla harva se päivä. 
Ulkonaliikkumiseni ovat rajoittuneet lähinnä iltoihin. Päivät olen yrittänyt selviytyä helteestä ottamalla jääkylmän suihkun tunnin välein, syömällä kaikki pakastimestä löytyneet jäätelöt ja makaamalla huoneeni lattialla, joka on viilein kartoittamani paikka. Ei sekään kuitenkaan vilpoisimmasta päästä ole, sillä massiivinen työpöytäni estää ikkunan aukaisemisen, mikä edesauttaa huoneeni muuttumista saunaksi joka kesä. Yllä keskiyön ruusutarha. Oikeasti se on vaan joku pulsupuisto.

Uusi paras ystäväni.
Tämä kuva on illalta, jolloin yritin opetella tekemään kärrynpyörän. Ei onnistunut.
Löysin jostain vanhoja feikkitatskoja, joita sai sellaisista purkkapaketeista, ja yhtenä yönä tuntui hyvältä idealta läntätä sellainen ranteeseen. I'm Batman (propsit teille, jotka tunnistatte mistä sarjasta pöllin tän quoten).
Tänään suunnattiin heti aamusta Kuopioon kohteena jälleen kerran Matkus ja Ikea. En tiedä miksi pitelen kameraa noin vaikeasti.
Ehdittiin takaisin kotiin juuri parahiksi ukonilmalle. Meidän piha suorastaan lainehti. Jouduin juoksemaan kymmenen metrin matkan autolta kuistille, ja olin sen jälkeen kuin uitettu koira. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti