sunnuntai 26. elokuuta 2012

I'll fill the graveyards until I have you.

Tällä viikolla olen viettänyt harvinaislaatuisen valoisan maanantain, ollut vastuuton opiskelija ja ottanut luvattoman vapaapäivän, saanut paljon paketteja, jotka ovat sisältäneet asioita, jotka ovat saaneet sisälläni asuvan pikku materialistin kiljumaan riemusta, ottanut sen takin sieltä naulakosta, lukenut liian vaikeaa kirjaa, kävellyt jalkani poikki, näyttänyt hyvältä, näyttänyt huonolta, surrut rikkoutunutta hiuspinniä ja obsessoitunut uusiin hansikkaisiini. 

5 kommenttia:

 1. Aloin sattumalta lukemaan blogiasi kun pidät hautuumaista, olet ottanut todella upeita kuvia! Yhdessä vaiheessa paikat alkoivat näyttämään kummallisen tutuilta niin tajusin kyseessä olevan joensuu. :D Mistä hautuumailta olet ottanut noita kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia! Olen kuvaillut pääasiassa kaupungin, Kettuvaaran ja Utran hautausmailla. :>

   Poista
  2. Okei. :) Ihtiä ko kiinnostaa tällaset tosi paljo ni oli pakko kysyä. Ps: Kuhasalo on muuten jännä paikka, kun siellä on joskus ollut luostari ja hautausmaa, toiselta nimeltään se onkin kalmanniemi, luultavasti olet joskus siellä käynyt, mutta kun tutustuu paikan historiaan niin se osoittautuu todella mystiseksi paikaksi. :)

   Poista
  3. Hei, en ole Kuhasalosta kuullutkaan! Pitää kyllä ehdottomasti tutustua joku päivä kun alkoi kiinnostamaan, kiitos vinkkauksesta! 8>

   Poista
  4. Olehyvä vain! Pakkohan se oli "vinkata" kun ottamiesi kuvien perusteella, ajattelin sua kiinnostavan tällaiset paikat. :)

   Poista